Stuur ons een berichtje

The Industry komt met album opgenomen op Into The Great Wide Open

Voor Willem Smit is 2019 een lekker druk jaar. Als Personal Trainer scoort hij een radiohit met 'The Lazer', er komt muziek van Canshaker Pi, en hij is druk met The Industry. Onder die naam nam hij deze zomer met veel bevriende muzikanten een album op tijdens Into The Great Wide Open.

Into The Great Wide Open

Elk jaar is er een groots festival op Vlieland. Willem Smit speelde daar met Personal Trainer, en niet alleen dat, er werd onder de naam 'The Industry' ook een album opgenomen. Willem: "Ik heb met een hele grote groep vrienden en mensen die ik nog niet kende een album opgenomen in een groot bunkercomplex. We hebben daar een studio opgebouwd, en met veertien muzikanten een album opgenomen. Dat album gaat nu uitkomen."

Paradiso Noord

Zaterdag 28 december komt iedereen weer bij elkaar voor een grootse show in Paradiso Noord (Tolhuistuin) in Amsterdam. Willem: "Ja, iedereen is erbij. We gaan het album spelen met de artiesten, we spelen Personal Trainer liedjes en ook muziek van alle artiesten zelf die op en af lopen." Tickets zijn te koop via de website van Paradiso.

Luister terug

Beluister hieronder het gesprek van Jasper Leijdens met Willem Smit terug, en hoor alvast een voorproefje van het album van The Industry! De track 'Oh Not Again' samen met Pip en Tender Blom.

00:00
06:04
Interview Willem Smit en Oh Not Again featuring Pip Blom

Datum

23 december 2019

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje