Stuur ons een berichtje

The Beaches

The Beaches, Vampire Weekend en Big Special met nieuwe muziek op KINK!

Is het voorjaar nou begonnen? Of is het echt nog te vroeg? De temperaturen zorgen er in elk geval voor dat de eerste bomen in knop staan. Maar dat is niet het enige voorzichtige eerste teken van de lente, ook de nieuwe muziek op de playlist van KINK klinkt al lekker lenteachtig!

THE BEACHES - EDGE OF THE EARTH

Vorig jaar verkoos de mede-KINK'er 'Blame Brett' van The Beaches als beste liedje van 2023 en vanaf dat moment wachten wij met smart op nieuwe muziek van het Canadese viertal. En dat is er nu! Ook deze nieuwe single is weer heerlijk en gaat over een relatie die niet helemaal verloopt zoals je zou hopen. 

VAMPIRE WEEKEND - GEN-X COPS

Ze waren al een tijdje aan het teasen naar nieuw werk en inmiddels weten we dat er op 5 april een nieuw album uit komt van de New Yorkse band. En omdat we daar al vijf jaar op moeten wachten, heeft de band niet 1 maar 2 singles uitgebracht, waarvan deze (wat ons betreft) de lekkerste is. De band is "inspired and haunted by 20th Century New York City", zegt de band zelf en met een beetje fantasie loop je met ze mee door die alsmaar veranderende wereldstad

BIG SPECIAL - DUST OFF/START AGAIN

Big Special is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal. Niet voor niets gaven we ze begin dit jaar het predicaat KINK Future Icon. Inmiddels heeft het duo een debuutalbum aangekondigd en daar hoeven we niet eens heel lang op te wachten. 10 maart wordt het uitgebracht en tot die tijd kunnen wij prima doorkomen met deze nieuwe single!

YARD ACT FEAT. KATY J PEARSON - WHEN THE LAUGHTER STOPS

“The sentiment of the lyrics gets to the heart of ‘Where’s My Utopia?’ almost immediately, and finds the cynicism first spawned from the same circumstance I found myself in during ‘Dream Job’ now giving way to a more genuine sliver of misery,” laat Yard Act-frontman James Smith weten. Om daar vervolgens direct aan toe te voegen dat hij inmiddels uit dit zwarte gat is geklommen. Maar dat maakt deze samenwerking met Katy J Pearson niet minder tof. 

 

WALLOWS - YOUR APARTMENT

Maak kennis met de nieuwe van Wallows. De band is terug voor een nieuw tijdperk in hun muziek, waarvan ze zelf zeggen: "It feels so good to be back. We hope you’re as excited as we are. This is just the beginning." In andere woorden, we kunnen de komende tijd nog heel veel van dit drietal uit LA verwachten!

Datum

17 februari 2024

SHARE

NU op KINK

Nieve Ella

Sugarcoated

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje