Stuur ons een berichtje

The Beaches

The Beaches speelt KINK XL Blame Brett en meer LIVE bij KINK IN TOUCH

Inmiddels bestaat de Canadese band The Beaches al zo'n tien jaar, maar van een Nederlandse show kwam het tot nu toe nooit. Nu, met het album Blame My Ex en de KINK-XL 'Blame Brett' op zak kwamen Jordan, Kylie, Leandra en Eliza voor het eerst naar Bitterzoet in Amsterdam. En even naar KINK voor een geweldige sessie.

THE BEACHES

2023 is een prachtig jaar voor The Beaches. De hit 'Blame Brett' knalde over de hele wereld uit de radio en de vier dames zijn zelf ook zeer tevreden met het hele album Blame My Ex vertellen ze bij KINK IN TOUCH. Zo hebben ze de plaat zelf een half jaar elke dag op repeat gehad voor de hele wereld het mocht horen. Rond de eerste Nederlandse show ooit in Bitterzoet speelde de band een sessie bij KINK IN TOUCH, kijk het hieronder terug!

KINK IN TOUCH

Wil je op KINK op de hoogte blijven dan de beste nieuwe muziek? Luister dan naar KINK IN TOUCH! Elke maandag tot en met donderdag laat KINK-dj Jasper Leijdens je vanaf 19:00 uur horen wat je niet mag missen. Luister hieronder het gesprek met de band terug.

00:00
04:41

Datum

1 december 2023

SHARE

NU op KINK

Liquido

Narcotic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje