Stuur ons een berichtje

Jochem Geerdink

The Beaches neemt op nieuwe single 'verantwoordelijkheid voor eigen acties'

Deze zomer is misschien wel de mooiste zomer ooit voor The Beaches. In België speelde de Canadese band al op Rock Werchter en in Nederland was het de beurt aan Down The Rabbit Hole. Op dit festival sprak KINK-dj Jasper Leijdens met de band over de nieuwste single en nieuwe invloeden.

DRUKKE FESTIVALZOMER

De band, net klaar met een vroege show op het Down The Rabbit festival en lunch met rosé, reflecteert op hun koude duik in het water bij de Groene Heuvels en de saamhorigheid die ze op Europese festivals hebben ervaren. Ze uiten hun liefde voor Europa en balen stiekem van hun naderende, te vroege, vertrek naar Calgary, Canada, voor hun volgende optreden. De band probeert op het festival nog even wat andere artiesten te spotten, zoals The Last Dinner Party, en benadrukken het gevoel van gemeenschap en vriendschap dat ontstaat tijdens het touren.

00:00
02:07
PART 1 IN TOUCH WITH THE BEACHES DTRH

TAKES ONE TO KNOW ONE

Het was een geweldig jaar voor de band voor The Beaches. Ze speelden in december een show in Amsterdam, wat hen naar nummer één op de hitlijsten bracht. De band werkt aan nieuwe muziek, waaronder hun volgende single 'Takes One To Know One', die gaat over verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties.

Na vele jaren hard werken, genieten ze nu van een succesvol festivalseizoen in Europa. Hoewel reizen vermoeiend kan zijn, geeft het optreden hen energie. Ondanks logistieke uitdagingen in Amsterdam door een Taylor Swift-concert, hadden ze een geweldige tijd in Eindhoven. De band kijkt ernaar uit om volgend jaar terug te keren naar Nederland met meer shows en nieuwe muziek.

00:00
03:49
PART 2 IN TOUCH WITH THE BEACHES DTRH

Datum

24 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Vices, The

Gold

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje