Stuur ons een berichtje

The Beaches

The Beaches met Blame Brett is KINK XL!

De aanhouder wint, bewijst dit Canadese viertal met hun nieuwe track. Al 12 jaar maken ze muziek. Maar pas nu gaan ze wereldwijd viraal met 'Blame Brett'. Een korte video op TikTok scoorde miljoenen views en nu is deze middelvinger naar de ex van de frontvrouw ook KINK XL!

Zusjes Kylie (gitarist) en Jordan Miller (zangeres) begonnen 12 jaar geleden, samen met toetsenist Leandra Earl en drummer Eliza Enman-McDaniel de band The Beaches. Toegegeven, dat heeft ze in de vorige 12 jaar geen windeieren gelegd. In hun fanclub namelijk Alanis Morissette en Eagles of Death Metal. 

Ook het debuutalbum, wat in 2017 uitkwam, was succesvol. Ze wonnen een Juno Award (soort Canadese Grammy) voor de doorbraak van het jaar en konden daar later ook een Juno Award voor rock album van het jaar aan toevoegen. Toch werd de band wereldwijd pasbekend, nadat ze deze TikTok online zette.

KINK XL

Binnen no time hadden miljoenen mensen de video gezien en vanaf toen ging het hard. 'Blame Brett' vloog namelijk de wereld over en kwam zo ook terecht in Nederland. "We wanted the next thing to really kind of be like a breakthrough standout track", zegt Kylie in een interview met Insider. Iets wat dus gelukt is, want deze middelvinger naar alle ex-partners hoor je komende week extra vaak als KINK XL!

Datum

29 september 2023

SHARE

NU op KINK

Equal Idiots

Strawberry

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje