Stuur ons een berichtje

Terugblik: Marketing Tool van KINK

Vorige week mocht KINK een bijzondere prijs weggeven: Kaarten voor Tool in New York City… inclusief vlucht en overnachting! Daarvoor moest wel wat gedaan worden dus vroegen we van jou: ontwikkel de beste KINK Marketing Tool - en vlieg naar Amerika

DE INZENDINGEN

De inbox van tool@kink.nl liep over van de inzendingen. Omdat er maar vier genomineerd kon worden waren er een hoop prachtige acties die de spotlight die ze verdienen niet hebben behaald. Daarom nu nog wat aandacht voor:

De QR-code stickers van Stefan

De afgeplakte ramen van Mike (Nogmaals, onze excuses (buur)vrouw van Mike)

De prachtige photoshop van Lammert - was dit maar echt!

Misschien kan winnaar Peter wat regelen als hij in de Big Apple is! ?

DE GENOMINEERDEN

Uit alle inzendingen kwamen vier genomineerden uit met de tofste KINK Marketing Tools. Deze inzendingen hebben zoveel man, macht en ambacht ingezet dat zij zijn genomineerd voor de prijs. Daarna lag het in jouw handen.

 

Olaf kaapte het LED-scherm van zijn werk langs de snelweg.

Leon is slager en maakte speciale KINK-burgers (die ook vegetarisch is te verkrijgen) waarvoor zijn klanten in de rij lagen!

Peter toverde zijn bestelbus om tot de KINK-bus waar hij het hele land mee doorreed en overal waar hij kwam stickers uitdeelde.

Buschaffeur Joren liet al zijn passagiers naar KINK luisteren!

DE WINNAAR

Uiteindelijk won Peter met zijn KINK busje, hij reed letterlijk het hele land door om de KINK-evangelie te verspreiden. Hij werd door KINK-dj Tim Op Het Broek verrast in KINK Kafé, hoe dat eruitzag zie je hieronder

DE SUPPORT

Maar het allermooiste was hoeveel support en ondersteuning er voor alle inzendingen was. Uiteindelijk is iedereen een marketingtool voor postief internet gedrag ?

De reacties van Joren en Olaf na de overwinning van Peter

 

 

Nu is het wachten op de KINK BBQ + filmavond? ?

Datum

5 november 2019

SHARE

NU op KINK

AC/DC

Thunderstruck

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje