Stuur ons een berichtje

Teken de petitie: Liefde Voor Muziek

Vandaag lanceert de voltallige Nederlandse muziekindustrie de campagne 'Liefde voor Muziek' door een plamfet waarin er wordt gewezen op de ecnomische en culturele noodzaak tot behoud van de live muzieksector. Teken nu de petitie van Liefde Voor Muziek om te laten weten dat het behouden van de (live) muzieksector van groot belang is!

(LIVE) MUZIEKINDUSTRIE IN ZWAAR WEER

Sinds maart dit jaar ligt livemuziek in poppodia, concertzalen en op festivals volledig stil. Veel artiesten, gezonde bedrijven en ZZP'ers hebben geen omzet of inkomen meer. Tienduizenden banen en knowhow dreigen verloren te gaan. De 150.000 professionals in de muziekwereld zorgen ervoor dat wij artiesten kunnen optreden en dat wij er van kunnen genieten. Livemuziek bestaat immers niet alleen uit de artiest die op het podium staat, maar uit een daarmee verbonden keten van onder meer boekingskantoren, evenementenorganisatoren, backliners, tourmanagers, programmeurs, poppodia, muziekmedia, geluid- en licht technici, zaalbeheerers, podiumbouwers, cateraars, beveiligers, merchandisers (tent- en bus)verhuurders, marketeer, promotie- en mediaspecialisten, detailhandelaren en platenmaatschappijen.

ONLINE PETITIE LIEFDE VOOR MUZIEK

Liefhebbers van (live) muziek kunnen de overheid laten weten hoe belangrijk het voortbestaan van de muziekbrance voor hen is door het ondertekenen van de petitie op www.liefdevoormuziek.nu. De handtekeningen van deze petitie worden volgende maand aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap overhandigd. 

Datum

20 mei 2020

SHARE

NU op KINK

POM

A Great Escape

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje