Stuur ons een berichtje

Supergrass viert 30-jarig bestaan debuutalbum met reünietour

De Britse band Supergrass komt ondanks eerdere beweringen echt klaar te zijn met reünies toch weer samen: volgend jaar touren de mannen voor de 30e verjaardag van I Should Coco door het Verenigd Koninkrijk.

Het album, dat hits bevat als Mansize Rooster, Caught by the Fuzz en Alright, zal tijdens de shows integraal gespeeld worden. Supergrass doet onder meer Londen, Manchester, Leeds en Glasgow aan. 

SNEER

Na de aankondiging deed bassist Mick Quinn (54) een sneer richting Oasis, die veel kritiek kregen toen Ticketmaster dynamische prijzen hanteerde voor hun shows, waardoor fans meer moesten betalen dan verwacht.

In een verklaring zei hij: ‘Op 15 mei 2025 is het 30 jaar geleden dat I Should Coco uitkwam. Supergrass is verheugd om hun terugkeer aan te kondigen om hun debuutalbum voor het eerst volledig live uit te voeren. Dynamische prijzen niet inbegrepen.’

GEWIJZIGD

Supergrass ging in 2010 uit elkaar en kwam in 2019 weer bij elkaar. Sinds hun hereniging heeft de band flink getourd en een cover uitgebracht van "Next To You" van The Police. Twee jaar geleden speelden ze een korte set tijdens het Taylor Hawkins eerbetoon in het Wembley Stadium. Na dat optreden liet frontman Gaz Coombes weten dat dit het “laatste reünieconcert van Supergrass” zou zijn. Vandaag hebben ze die plannen dus gewijzigd.

Datum

16 september 2024

SHARE

NU op KINK

Soul Asylum

Runaway Train

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje