Stuur ons een berichtje

Supergrass kondigt terugkeer aan en komt naar Paradiso

Supergrass gaat weer op tour! In 2020 geeft de band shows in Engeland, Noord-Amerika en Europa. De tour brengt de band ook naar Paradiso!

Glastonbury Pilton Party

De band speelde vrijdag 6 september een surprise optreden bij de Glastonbury Pilton Party, een feest voor mensen uit de plek en vrijwilligers van het festival. De show was een Greatest Hits show met tracks als Caught By The Fuzz, Moving, Pumping On Your Stereo en Alright

Voorproefje

Maandag 9 september speelt de band een intieme show in Oslo, een kleine zaal in Hackney. Deze show werd zaterdag aangekondigd na de verrassing in Pilton en was binnen enkele seconden uitverkocht. Een mooi voorproefje voor de tour van volgend jaar.

Paradiso Amsterdam 

De tour brengt Supergrass op 7 februari naar Paradiso in Amsterdam. Kaarten voor deze shows gaan aanstaande vrijdag, 13 september in de verkoop. Ook komt er een hele box-set van de band uit, waarvan nu al wat te horen is. De eerste nieuwe single is ‘Next To You’, een cover van The Police op de bekende Supergrass manier met ‘huilende’ zang, veel melodie en rauwe gitaren. 

Datum

9 september 2019

SHARE

NU op KINK

Vices, The

Gold

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje