Stuur ons een berichtje

Sunflower Bean, Fontaines DC, Sports Team en Indian Askin naar festival Loose Ends

Vandaag is het nieuwe festival 'Loose Ends' aangekondigd. Een nieuw festival voor liefhebbers van gitaar, fuzz, punk, wave en psych muziek. Eerste namen: Fontaines DC en Sunflower Bean!

Op de eerste editie van Loose Ends zijn zowel gevestigde namen als Sleaford Mods, METZ en Iceage te zien, maar ook up and coming acts als Fontaines D.C. en Sports Team. Tevens is ook de Nederlandse gitaar-, fuzz- en wavescene is goed vertegenwoordigd, met de komst van Korfbal, Indian Askin, Lewsberg, Personal Trainer, Ploegendienst, Iguana Death Cult en Real Farmer.
 
Voor en door de scene
Naast muziek geeft Loose Ends ook ruimte aan diverse samenwerkingen op artistiek gebied. Zo draagt Black Currant Mag bij met een speciaal magazine gewijd aan Loose Ends-artiesten. “Dit is een festival voor en door de scene en kan alleen plaatsvinden dankzij de scene. Ik ben er bijvoorbeeld trots op dat  Peter Weening van Vera in Groningen de mainstage van Loose Ends wil presenteren. Ook Gruismeel, Melkweg, Left Of The Dial, Mondays, Loudmouth, Punk Pizza, Bad Vibrations (Londen) en Black Rice Booking zijn van de partij.”

De kaartverkoop start op vrijdag 1 maart 2019 om 12:34 uur en vindt plaats via de website van het festival: www.looseendsfestival.nl. Daarnaast zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Elpee in Groningen, Loudmouth in Utrecht en SkateCafe in Amsterdam. Early Bird tickets kosten in de voorverkoop 35 euro (exclusief 3,75 euro servicekosten).  

Datum

28 februari 2019

SHARE

NU op KINK

Massive Attack & Tracey Thorn

Protection

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje