Stuur ons een berichtje

Subterranean Street Society

Subterranean Street Society komt met nieuw album

Na het hartverscheurende album Twelve Steps uit 2020, komt de Nederlandse act Subterranean Street Society begin volgend jaar met een opvolger. In Thuisbasis op KINK Indie vertelt frontman Louis Puggaard-Müller over de eerste single van het nieuwe album.

Nieuwe album heet Saudade 

De opvolger van het conceptalbum Twelve Steps verschijnt op 12 februari met een albumpresentatie in Melkweg Amsterdam. Ook het nieuwe album heeft een conceptuele invalshoek. Het liefdesleven van frontman Louis Puggaard-Müller werd - samen met inspiratie uit Portugese folkmuziek - de rode draad voor een melancholische langspeler, waarbij de eerste single een inkijkje geeft in het prille begin van de relatie. 

Luister nu 'One And A Half Men Tent'

In de eerste singe blikt het hoofdpersonage terug op de romantische start van een gebroken relatie, een periode van prille liefde waarin een roadtrip met een anderhalfpersoons tent genoeg lijkt om gelukkig te zijn. In Thuisbasis op KINK Indie legt zanger Louis uit hoe dat samen met een Portugese benadering uiteindelijk een liedje op de nieuwe plaat werd. 

00:00
04:54
Gesprek Subterranean Street Society

Datum

27 oktober 2021

SHARE

NU op KINK

Lenny Kravitz

Again

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje