Stuur ons een berichtje

Stereophonics special guest bij KINK Presents: Kings of Leon en Snow Patrol

Stereophonics komt mee als special guest naar KINK Presents: Kings Of Leon en Snow Patrol 26 juni in het Zuiderpark, Den Haag. Maar daar blijft het niet want ook Indian Askin komt ook mee. Zij zullen de avond openen!

STEREOPHONICS

Na het album in 2017 was het wat singles en albums betreft even stil rondom Stereophonics. Totdat begin 2019 de single 'Chaos From The Top Down' werd gedropt door de band rondom Kelly Jones. Deze werd opgevolgd door de single 'Fly Like An Eagle; welke ook op het nieuwe album Kind staat dat in oktober werd uitgebracht. Begin dit jaar gaf de band nog een show in AFAS Live.

KINK PRESENTS: KINGS OF LEON EN SNOW PATROL

De Grammy winnende band Kings Of Leon zal in 2020 voor het eerst weer in Nederland zijn met een eigen headline show sinds 2014 In 2017 sloten zij nog wel Pinkpop af. Na een afwezigheid van een aantal jaar gaf Snow Patrol in 2018 een show op Pinkpop en stond het Noord-Ierse vijftal in een uitverkochte Ziggo Dome. Op vrijdag 26 juni komen de Amerikaanse rockband en het Noord-Ierse Snow Patrol samen naar het Zuiderpark in Den Haag waar ze beide een eigen show geven! Eerder werd bekend dat er twee special guests aan het programma toegevoegd zou worden. Stereophonics is daar dus de eerste van!

TICKETS

De kaartverkoop is reeds van start gegaan en tickets kosten €77,28 (incl. servicekosten)! Koop hier je kaarten. 

Datum

25 februari 2020

SHARE

NU op KINK

The Beaches

Takes One To Know One

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje