Stuur ons een berichtje

Zachary Gray

Start Spreading The News: nieuw werk van Paramore komt eraan!

Goed nieuws voor fans van Paramore: voor het eerst sinds het album 'After Laughter’ in 2017 komt de band nu weer met nieuwe muziek! Via de website en socials van Paramore worden al een week hints gedropt, en 28 september (volgende week woensdag) moet het gebeuren!

THIS IS WHY

De website van Paramore ziet er vrij basic uit sinds vorige week. Een witte achtergrond met zwarte tekst, meer is het niet. Maar in die tekst is wel een hele planning rondom het uitbrengen van nieuwe muziek te ontdekken:

9.1 - discord
9.7 - blank
9.9 - wr0ng
9.12 - LA
9.16 - pre-save t.i.w
9.19 - start spreading the news.
9.28 -

Het begon met het lanceren van een Paramore Discord kanaal, met daarop ook een fragment van hun nieuwe track 'This Is Why'. Toen waren er nog een aankondiging van een show in LA, en de pre-save van de single. Bij de datum van vandaag staat in die planning 'start spreading the news', wat wijst op de show in New York die vandaag aangekondigd is. We houden het in de gaten, en als er voor de 28e meer nieuws is dan hoor je dat uiteraard via KINK!

De rest van de tour is in ieder geval ook al gepland, volgende maand staat Paramore o.a. als headliner op het When We Were Young emo festival in Las Vegas.

Datum

19 september 2022

SHARE

NU op KINK

TAPE TOY

Anyone, Anything

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje