Stuur ons een berichtje

Squid support act bij KINK Presents: Foals

Goed nieuws! Foals neemt Squid mee als support act naar AFAS Live op 14 april dit jaar!

SQUID

2019 was een bijzonder jaar voor de Britten van Squid. Zo bracht de band hun eerste EP Town Centre uit waarvan 'The Cleaner' al regelmatig voorbij komt op KINK. Zo heeft deze track ook weken lang in de Outlaw 41 gestaan. In 2020 gaat het succes van de band gewoon door. Zo heeft Squid de shortlist prestigieuze BBC Sound Of 2020. Daarnaast stonden Ollie, Louis, Arthur, Lauri en Anton al op Eurosonic in Vera waar de zaal bijna uit haar voegen sprong. Zweten, moshen en chaos: dat is precies waar de liveshows van deze band voor staan. In april dit jaar komen ze dus mee met Foals naar AFAS Live!

 

 

FOALS

In 2019 gaf Foals al een concert in een stijfuitverkochte Paradiso en stond de band op het hoofdpodium van Down The Rabbit Hole. De shows van de band staan bol van de energie en gaan er soms een tikkeltje ruig aan toe wat zorgt voor een unieke ervaring. Heb jij beide shows moeten missen of heb ze juist beide gezien en is het nog steeds niet genoeg Foals voor je? Dan is het maar goed dat Yannis, Jimmy Jack en Edwin terug naar ons land komen!

 

 

TICKETS

Binnenkort maak je bij KINK kans op kaarten voor Foals, maar wil jij liever niet wachten of het geluk je mee zit? Tickets kosten €39,20 (incl. servicekosten) en zijn te koop via Ticketmaster.nl. 

Datum

20 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Red Hot Chili Peppers

Snow (Hey Oh)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje