Stuur ons een berichtje

Sports Team brengt nieuwe single 'Fishing' uit.

2019 is een goed jaar voor Sports Team. Na KINK hits als 'M5' en 'Here It Comes Again' is er nu een gloednieuwe single: 'Fishing'!

Nederland


In januari speelde Sports Team al op Eurosonic, en daarna zijn ze een klein beetje in Nederland blijven hangen. Shows op festivals als Best Kept Secret, Loose Ends en Misty FIelds en clubshows in Rotown en Metropole. De band is van Nederland gaan houden! Na de shows kwam Sports Team langs in de KINK studio voor een speciale live-sessie waar je binnenkort ook alles van gaat horen en zien. Ook spraken ze in Met Het OOR Op Morgen met Jasper Leijdens.


Fishing


Fishing is de nieuwste single van de band "het refrein was in het begin best lastig om te zingen, maar dat gaat nu goed. Het nummer gaat niet perse over vissen, het is een metafoor voor het leven. We schreven het in de repetitieruimte, en het was voor ons direct de vibe die we wilden", vertelde de band in Met Het OOR Op Morgen.

Debuutalbum


Begin volgend jaar komt dan het langverwachte debuutalbum van Sports Team. De band heeft al een paar weken studio tijd erop zitten, maar het is nog niet helemaal af. "Er staan veel shows en tours gepland, maar we hopen het rond kerst af te hebben", aldus Alex Rice, zanger van de band.

Alex Greenwood, drumster van Sports Team: "We werken met een geweldige producer die ook veel met Courtney Barnett heeft gewerkt. Hij heeft echt alles bij elkaar gebracht. We zijn blij met hoe onze sound nu klinkt."

Met Het OOR Op Morgen


Beluister hieronder het hele interview van Jasper met Sports Team terug.

00:00
07:08

Datum

12 september 2019

SHARE

NU op KINK

Metallica

Memory Remains

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje