Stuur ons een berichtje

Son Mieux, Jett Rebel en Claw Boys Claw genomineerd voor Edison

De belangrijkste muziekprijzen van Nederland worden op 11 april uitgereikt: De Edisons! En vanmorgen mocht KINK-dj Michiel Veenstra in de KINK START de genomineerde in onze favoriete cattegorie, Rock, bekend maken! Hij verraste Son Mieux, Jett Rebel en Claw Boys Claw met het mooie nieuws!

SON MIEUX - THE MUSTARD SEED

2021 was voor Son Mieux een zeer geslaagd jaar. Na het winnen van de KINK KROONJUWEEL in april, pakte de band uit Den Haag door met een aantal fantastische optredens bij Studio Tokyo, het televisieprogramma rondom de Olympische Zomerspelen in Japan. Maar dat werd allemaal overtroffen toen de band hun album The Mustard Seed uitbracht! Een briljant album, dat nu dus ook bekroond wordt met een nominatie!

00:00
01:10

JETT REBEL - PRE-APOCALYPSE PARTY PLAYLIST

"Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd. Dus de mensen die zeggen: laten we nu maar gewoon feesten. Maar ook de mensen die proberen er nog iets aan te doen."  Met die woorden slingerde Jett Rebel zijn zevende album de wereld in en sinds dat moment zijn wij niet meer opgehouden met dansen! Het levert Jett Rebel in ieder geval een nominatie op voor een Edison!

00:00
01:02

CLAW BOYS CLAW - KITE

Dit is zo'n album dat de band liever op een andere manier geschreven had. In eerste instantie wilde Claw Boys Claw in september 2020 al de studio's in. Dat ging om bekende redenen niet door, en pogingen om vervolgens online muziek te maken bleken onsuccesvol. Daarbij kon de band de muziek ook niet goed testen op livepubliek, zoals ze normaal wel doen. Maar ondanks al die obstakels, schreef Claw Boys Claw een, inmiddels genomineerd, album!

00:00
00:54

Datum

15 februari 2022

SHARE

NU op KINK

No Doubt

Ex Girlfriend

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje