Stuur ons een berichtje

Soft Launch scoort met hun debuutsingle 'Cartwheels' meteen de KINK XL!

Ze speelden al voor uitverkochte zalen, maar hadden nog geen single uitgebracht, tot nu! De debuutsingle van de nieuwe Ierse band Soft Launch heet 'Cartwheels' en hoor je deze week als KINK XL!

Mogen we je voorstellen aan: Soft Launch! Een toffe nieuwe band uit Ierland bestaande uit Josh, Benedict, Conor, Henry, en Limmer. Wie welke rol vervult binnen de band is een beetje moeilijk te zeggen, ze wisselen zowel op het podium als ook in de studio nog al eens van instrument namelijk.

Het gonst al een tijdje rond de band, en dat terwijl er nog helemaal geen muziek uitgebracht was! Afgelopen week kwam daar verandering in, en hoorde je 'Cartwheels' als Daily Drop, toen KINK-dj Jasper Leijdens 'm voor de eerste keer draaide op KINK woensdagavond. Maar zeker niet voor de laatste keer!

Wie de single van Soft Launch trouwens ook draaide op de radio was niemand minder dan Declan McKenna! Hij viel in op Britse radiozender BBC Radio 1, en primeurde daar 'Cartwheels'. Declan McKenna is sowieso fan: de band staat ook in zijn voorprogramma op 18 april in TivoliVredenburg.

Je hoort de debuutsingle van Soft Launch lekker vaak op KINK, 'Cartwheels' is de KINK XL komende week!

Datum

5 april 2024

SHARE

NU op KINK

De Staat

Make The Call, Leave It All

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje