Stuur ons een berichtje

Skin van Skunk Anansie: "Veranderen we in enorme idioten?"

Skunk Anansie is terug! En met 'Piggy' laten ze er geen gras over groeien, het is tijd voor verandering in de wereld! KINK-dj's Michiel Veenstra en Eric Corton spraken met frontvrouw Skin over de nieuwe muziek, maar ook over het moederschap en fit blijven in tijden van Corona!

PIGGY

"Het is een politieke song", geeft Skin direct toe. "Dat lijkt me vrij duidelijk. Ik woon hier in New York, ik zie de Britse en Amerikaanse politiek. En dat is vreselijk", vertelt ze. Volgens Skin zijn de laatste jaren beheerst door geld beluste politici met anti-immigratie beleid en zorgt dat ervoor dat de wereld een donker gat wordt in geduwt dat sinds 1930 niet meer gezien is. "Ik denk regelmatig: Wat gebeurd hier!? Veranderen we in enorme idioten? In elk land zie je namelijk de opkomst van nazi's en rasisme."

En dat is Skin nu zat! Maar, geen zorgen. Het is niet alleen maar woede in het leven van de Skunk Anansie-frontvrouw. Ze is inmiddels namelijk moeder geworden! "Voor de duidelijkheid, mijn partner is de gene die zwanger was", benadrukt ze. "Dat snappen ze in de Britse pers niet. Wankers."

Benieuwd naar het hele gesprek, check dat dan hieronder (en scroll nog een stukje door als je ook de nieuwe van Skunk Anansie wilt horen!)

Datum

28 januari 2022

SHARE

NU op KINK

Limp Bizkit

Nookie

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje