Stuur ons een berichtje

Sheryl Crow, Hayley Williams en meer allemaal op een nieuw festival!

Uit het niets is er een nieuw festival uit de grond gestampt in Amerika. Sheryl Crow, Hayley Williams van Paramore en Brittany Howard van Alabama Shakes staan allemaal op de Line-up. Het vindt volgende week plaats in Nashville, Tennessee, USA.

Het Love Rising-evenement is georganiseerd door het Tennessee Equality Project, Inclusion Tennessee, OUTMemphis en The Tennessee Pride Chamber. Deze samenwerking tussen diverse LHBTQIAP+ organisaties is om geld in te zamelen voor het goede doel. Het festival is naar aanleiding van een nieuwe wet in Tennessee dat drag optredens en enige vorm van trans genderexpressie in de openbare ruimte verbiedt. 

STERREN LINE-UP

De benefietavond wekt massale interesse door de grote namen op de line-up, waaronder de huidige KINK-XL houder Julien Baker, die voor de gelegenheid optreedt zonder de andere leden van Boygenius. Daarnaast zullen Sheryl Crow, Hozier, Brothers Osborne, Hayley Williams en Brittany Howard optreden. Verder komen ook Maren Morris, Jason Isbell, Amanda Shires, Joy Oladokun, Yola, Jake Wesley Rogers, Mya Byrne, Allison Russell and the Rainbow Coalition Band, en meer. 

Datum

16 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Royal Blood

Figure It Out

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje