Stuur ons een berichtje

'Shame Shame': dit is de nieuwe Foo Fighters single!

Na een week lang hints en snippets nieuwe muziek is er groot nieuws voor Foo Fighters fans: de band heeft een nieuwe single uitgebracht, 'Shame Shame', en een nieuw album aangekondigd! 'Shame Shame' is direct gebombardeerd tot KINK XL en hoor je deze week extra vaak op KINK!

'Medicine at Midnight' wordt de titel van het tiende studio-album van Foo Fighters en komt uit op 5 februari 2021. Het album bevat 9 tracks en wordt 37 minuten lang. Gitarist Chris Shiflett zei eerder al over 'Shame Shame' dat het "absoluut een beetje anders is dan alles wat we ooit eerder hebben gedaan en ook anders dan al het andere op de plaat, hoewel de plaat veel nummers bevat die net als dit nummer op een groove gebaseerd zijn."

FOO FIGHTERS LOGO X 

Het laatste album van Foo Fighters, Concrete And Gold, dateert alweer uit 2017. Afgelopen februari liet frontman Dave Grohl al weten dat de band de studio in is gedoken en er een nieuw album aankomt. Naar de aankondiging van 'Medicine at Midnight' is flink gesteased de afgelopen dagen. Op verschillende plekken is het Foo Fighters logo opgedoken, geprojecteerd, met daarachter de letter X, de Romeinse aanduiding voor 10. Een fan spotte het logo op de Hollywood Boulevard. Weer een andere fan spotte het logo in een videoprojectie in Los Angeles. Die video staat op Reddit en op de beelden zie je naast het logo een brandende kist.

Datum

6 november 2020

SHARE

NU op KINK

Oasis

Champagne Supernova

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje