Stuur ons een berichtje

Andrew Cooper // Sea Girls

Sea Girls te gast in KINK Rush Hour

Sea Girls is Ready For More! De band speelde in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen voor uitverkochte zalen, en kwam langs de KINK studio om de nieuwe single live te spelen bij Jasper Leijdens.

Het publiek in

Zanger Henry Camamile van Sea Girls staat erom bekend dat hij regelmatig het publiek in duikt tijdens concerten. Tijdens de show in Rotown in Rotterdam sprong hij zelfs op de bar tijdens Damage Done. Toch is er nooit iets enorm fout gegaan, op een gescheurde broek na. Henry: 'Ik ben nog nooit echt gewond geraakt. Mensen trekken wel eens aan je haar, maar het blijft leuk. Ik vind het leuk om een dansende pit in te duiken, en dat het een beetje gevaarlijk is. Ik heb ook wel eens een encore gedaan met een kapotte broek.'

Amerikaanse tour

In december speelde Sea Girls voor het eerst in Amerika. Rory: 'Elke show voelde goed. Het was bijzonder om fans te ontmoeten die lang gewacht hebben tot we daar speelden.' Henry: 'Het voelde echt als een soort film set. Het voelde een beetje surrealistisch.'. 

Ready For More

Na alle singles van vorig jaar is er nu een nieuwe EP van Sea Girls aangekondigd. Ready For More is daarvan het eerste voorproefje, en die track speelde de band live in de studio van KINK.

00:00
00:00

Datum

28 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Madness

Baggy Trousers

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje