Stuur ons een berichtje

Robin Looy

Scoren: gesigneerde QOTSA LP voor No Guts No Glory

De mannen van Queens of the Stone Age signeren niet snel iets - maar voor Stichting No Guts No Glory maakten ze een uitzondering!

Toen de mannen in het eerste weekend van november de Ziggo Dome plat speelden, vroeg fotograaf Robin Looy of ze een exemplaar van hun meest recente LP 'In Times New Roman' wilden signeren. Dankzij de medewerking van MOJO Concerts lukte dat - en het gebeurde voor Stichting No Guts No Glory. Deze stichting laat muzikale wensen uitkomen voor mensen met kanker en hun mantelzorgers en doet dat met vrijwilligers en op basis van donaties - dus het veilen van deze unieke gesigneerde LP is dan welkom!

FOTO

Als je de veiling wint krijg je er ook een grote print bij van een foto die Robin in de Ziggo Dome heeft genomen. Meer info en bieden kan via de Instagram-pagina van Robin's Portret Project.

AMBASSADEUR

KINK-dj Michiel Veenstra is ambassadeur van No Guts No Glory en belt in die hoedanigheid vanaf nu elke donderdagochtend met directeur Ellen Gerritsen om het laatste nieuws van de stichting te horen.

00:00
06:37

Datum

9 november 2023

SHARE

NU op KINK

Tame Impala

Let It Happen

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje