Stuur ons een berichtje

Sam Fender speelt de allereerste Socially Distanced Arena-shows

In Newcastle staat de Virgin Money Unity Arena, die helemaal is ingericht op arena-shows op een veilige afstand. Afgelopen dinsdag was aan Sam Fender de eer om een reeks aan shows daar af te trappen.

CONCERT IN EIGEN BUBBEL

Door de hele Arena heen staan allemaal kleine platformen opgesteld waar men met 5 a 6 man op kan om van de shows te genieten. Zo kan iedereen in hun eigen bubbel veilig genieten van live muziek. Op de tickets staan gespreide aankomsttijden, zodat bezoekers  niet allemaal tegelijk aankomen. Via de website kon je van te voren drinken of eten bestellen.

PLASPAUZE

Als je toch even van het platform moet om naar de wc te gaan, drinken bij te bestellen of iets te eten te halen dan kan dit. Er is één vrijpasje beschikbaar per platform waarmee je van het platform af mag, maar dan moet je wel een mondkapje op. Er zijn meer toiletten beschikbaar om wachttijden en grote massa's te verminderen. 

VAN 45K NAAR 2,5K

In de Virgin Money Unity Arena, wat voorheen een grote paardenrenbaan was, passen normaliter 45.000 mensen. In de huidige set-up kan 2500 man tegelijk een show bijwonen. Sam Fender speelt donderdag 13 agustus nog een tweede show, verder zullen ook Supergrass (22 augustus), Van Morrison (3 september), the Libertines (29 augustus) en Two Door Cinema Club (15 augustus) in deze set-up optreden. 

Datum

14 augustus 2020

SHARE

NU op KINK

Foo Fighters

These Days

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje