Stuur ons een berichtje

Sam Fender pakt met 'Will We Talk?' zijn tweede KINK XL!

Dit weekend zou Sam Fender eigenlijk optreden op Down The Rabbit Hole, maar door stemproblemen heeft hij ook dit festival afgezegd ( :( ). Gelukkig heelt hij die pijn een beetje met nieuwe muziek.

Sam Fender pakt langzaamaan weer een beetje de draad op. Hij was deze week in thuisland Engeland weer voor een paar interviews op de radio, en hij laat weer wat filmpjes zien op Instagram. De Britse zanger is een tijdje uit de roulatie door stemproblemen, waardoor hij in Nederland zijn shows op Pinkpop en Down The Rabbit Hole heeft afgezegd, en zelfs Glastonbury heeft hij aan zich voorbij laten gaan. 

Het album 'Hypersonic Missiles' zou eerst uitkomen in augustus, maar de release is nu een maand verplaatst door de ziekte van Sam. De plaat zou eerst op 9 augustus uitkomen, nu wordt dat 13 september.

'Will We Talk?' is alweer de tweede KINK XL voor Sam Fender. Een paar maanden geleden bracht hij de track 'Hypersonic Missiles' uit, die je vaak op KINK voorbij hoort komen, en die track kreeg ook de XL status.

Datum

7 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Aerosmith

Cryin'

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje