Stuur ons een berichtje

Red Hot Chili Peppers komt met een nieuwe plaat (en ja met John Frusciante!)

De terugkeer van John Frusciante bij Red Hot Chili Peppers wordt niet beperkt met alleen live-optredens. Drummer Chad Smith heeft bevestigd dat de band momenteel bezig is met het schrijven voor een nieuwe plaat en ja! Frusciante werkt hier dus ook aan mee!

John Frusciante

John Frusciante is twee keer eerder uit Red Hot Chili Peppers gestapt. Na het succes van Bloog Sugar Sex Magik vond de gitarist het lastig om met de bijbehorende roem om te gaan en stapte hij tijdens de tournee van het desbetreffende album uit de band. Vervolgens werd hij vervangen door Dave Navarro, oud Jane's Addiction gitarist. In 1998 werd John weer bij Red Hot Chili Peppers gevraagd en heeft hij mee gewerkt aan de album Californication, By The Way en Stadium Arcadium. In 2009 verliet hij weer de band. Toendertijd werd hij vervangen door Josh Klinghoffer die nu de band gaat verlaten. 

In een interview over zijn nieuwe kunsttentoonstelling besprak Chad Smith, terwijl hij de orders had gekregen om het niet te doen, over de terugkeer van John Frusciant bij Red Hot Chili Peppers. Voor nu zjin de festivals de enige geboekte shows. Smith zei dat ze band zich voornamelijk nu focuste op het scrhijven van nieuwe nummers en een plaat en dat ze daar onwijs veel zin in hadden!

Datum

9 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Jack White

That's How I'm Feeling

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje