Stuur ons een berichtje

Recensie: Call It Off in De Helling

Vrijdag 19 april stond Call It Off in De Helling in Utrecht. KINK-luisteraar Tom vertelt je hoe het was!

Afgelopen vrijdag avond naar de Helling in Utrecht. Naast het station, maar ook prima parkeren voor de deur als je op tijd bent. Buiten naast de zaal een paar bier-cafe's met terras aan het water, en wat eetgelegenheid buiten op straat. Een echte studentenbuurt tussen ROC en woonflatjes. Een leuke kleine zaal met goed geluid, en een bar binnen en buiten de zaal. Het was goed vol, maar niet superdruk, dus best relaxed.

Voorprogramma ter opwarming was The Young River. Prima band. Met een kwartier tussentijd begon om half tien Call it Off en ging het volume omhoog. Direct vanaf het begin pakten ze het publiek en stond het als een huis. Van begin tot eind heb ik genoten van de schijnbaar onuitputtelijke energie van de stuiterende mannen. Ik kende de band eigenlijk niet goed, maar een aantal nummers kende ik via KINK.

Ik was met mijn dochter, fan van onder andere All time Low, Green Day en soortgelijk geluid, en die zei gelijk dat ze graag nog een keer wilde. Dus het viel goed, én met een LP naar huis. Kortom, een heel geslaagde avond. Op naar de volgende!

Datum

24 april 2019

SHARE

NU op KINK

Wodan Boys

Power

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje