Stuur ons een berichtje

Recap: Het festivalseizoen van 2019

Het eerste seizoen van De Festivalpodcast zit erop. Dus er moest nog één laatste aflevering gemaakt worden waarin Jos en Julia je nog één keer mee nemen langs alles - echt alles? Ja echt alles! - wat het afgelopen festivalseizoen zo bijzonder heeft gemaakt.

00:00
01:06:22

In deze aflevering hoor je:

  • De muzikale herinneringen van 2019. Van de gevestigde namen die opnieuw overrompelden, tot de headliners van de toekomst: wij vatten nog even voor je samen wat er allemaal aan klappers te zien was afgelopen jaar!
  • De afzeggingen van 2019. Hebben we ze gemist? Of kwamen er nog betere kneiters voor terug op alle verschillende affiches? Je hoort het hier!
  • De schandalen en fiasco's in de festival wereld. Ook in de festival wereld maken mensen er soms echt een potje van. Zo gingen er dit jaar hele festivals niet door, werden er BN'ers opgepakt en zat er een rapper twee maanden vast in Zweden.
  • En - omdat we het gewoon zo leuk vinden - natuurlijk de grote festivalanthem mash-up, zodat we je swingend en brullend achter kunnen laten na wederom een fan-tas-tisch festivalseizoen!

En vergeet niet te stemmen op jouw favoriete festival acts van 2019! Ga naar festileaks.com en breng je stem uit ?

Datum

16 september 2019

SHARE

NU op KINK

Tenacious D

Tribute

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje