Stuur ons een berichtje

Rammstein-zanger Till Lindemann opgenomen in ziekenhuis

Vandaag is bekend geworden dat Rammstein zanger Till Lindemann op de intensive care van het ziekenhuis is opgenomen - hij verkeert inmiddels buiten levensgevaar.

RUSLAND

Vorige week trad Lindemann nog op in Rusland om vervolgens terug te gaan naar Berlijn. Bij aankomst voelde hij zich niet goed en is hij op doktersadvies opgenomen op de intensive care. Inmiddels voelt Lindemann zich beter en daar weer vertrokken. Fans vreesden even dat de zanger besmet zou zijn met het corona-virus, maar dat heeft de band inmiddels officieel ontkracht op Facebook:

Yesterday evening Till Lindemann was admitted to a hospital on the band’s doctor’s advice. He spent the night in intensive care but has been moved as he is feeling better. Till has tested negative for the coronavirus.

GOFFERTPARK

Op 24 juni dit jaar staat er een concert gepland in het Gofferpark in Nijmegen van de Duitse metalband of de opname van Till gevolgen voor het optreden heeft is nog niet bekend. Het verbod op events en samenkomsten van meer dan 100 personen zou gelden tot 1 april - maar is deze week verlengd tot 1 juni. Ook is de ondergrens van 100 mensen ingetrokken. Voor alsnog gaat het concert van Rammstein op 24 juni nog gewoon door. 

Datum

27 maart 2020

SHARE

NU op KINK

Offspring, The

Make It All Right

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje