Stuur ons een berichtje

Jens Koch

Rammstein heeft nieuw album af

Toeren zat er niet in, dus Rammstein heeft 2020 aangegrepen om een nieuw album op te nemen. Toetsenist Christian 'Flake' Lorenz heeft tegen het Duitse Motor Music gezegd dat het ongeplande album inmiddels klaar ligt!

"Het feit dat we niet live konden spelen, verhoogde onze creativiteit", laat Lorenz weten. "We hadden meer tijd om aan nieuwe dingen te denken en minder afleiding. Als gevolg hiervan hebben we een album opgenomen dat we niet hadden gepland."

De release volgt snel op het vorige album, Rammstein uit 2019. Dat album was het eerste nieuwe werk in acht jaar. Tussen 2009 en 2019 bracht de band alleen een verzamelalbum en een livealbum uit. Er gingen al langer geruchten dat deze plaat minder lang op zich zou laten wachten, omdat de band al was gesignaleerd in de studio.

CORONA

De frontman van de Duitse band, Till Lindemann werd een jaar geleden opgenomen op de intensive care met longklachten. In eerste instantie werd gedacht dat hij corona zou hebben, maar later werd dit door de band ontkent. Lindemann zou last hebben gehad van een longontsteking.

Datum

2 maart 2021

SHARE

NU op KINK

Living Colour

Cult of Personality

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje