Stuur ons een berichtje

Ramkot en Dolly Parton? Luister hier naar de mash-up van Emmy d'Arc bij KINK IN TOUCH!

Toen ze vijf jaar oud was, stond ze met een speelgoed gitaar in haar handen en een speelgoed microfoon voor haar neus al zangeres te 'spelen' en sindsdien heeft Emmy d'Arc haar droom steeds iets verder waar gemaakt. Vorige week was de Belgische zangeres te gast bij KINK IN TOUCH, waar ze een paar fantastische nummers speelde, waaronder een hele bijzondere cover!

Ze is fan van Johnny Cash, dol op Bruce Springsteen en lijkt vergroeid met haar gitaar, maar ook de piano is haar niet vreemd. "En ik wil eigenlijk leren drummen", zegt ze tegen KINK-dj Jasper Leijdens. Ine Tiolants, die binnenkort onder haar artiestennaam Emmy d'Arc haar eerste album uitbrengt, won in 2018 de MNM Rising Star Award. Toen nog onder haar eigen naam, maar inmiddels heeft ze besloten om als Emmy d'Arc door het leven te gaan. Tijdens de coronacrisis heeft ze heel veel geschreven en inmiddels is ze het album aan het samenstellen.

Vorige week was Emmy te gast bij KINK IN Touch waar ze een prachtige versie van haar nummer 'I'm Alright' speelde, een fenomenale cover van Bruce Springsteen's Thuderroad zong en een hele vette mash-up maakte van Ramkot en Dolly Parton!

Datum

10 mei 2022

SHARE

NU op KINK

Pearl Jam

The Fixer

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje