Stuur ons een berichtje

PRIMEUR NIEUWE SINGLE EN VIDEOCLIP SLOPER

De band SLOPER met onder andere Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk is terug, en hoe! Nieuwe single 'The Thin Line' is vanavond in premiere gegaan bij KINK IN TOUCH, en nu zie je ook hier de videoclip voor het eerst.

SLOPER

Mario Goossens heeft een mooie dag, als hij spreekt met KINK-DJ Jasper Leijdens. Hij vertelt: 'SLOPER is zo'n fijne band! Op zo'n dag als vandaag zitten we heerlijk in de tuin van Cesar Zuiderwijk om te eten en te praten over wat we gaan doen in de toekomst'. En die toekomst staat bol van plannen. Een album, en veel shows in Nederland in het najaar. Het eerste voorproefje van het komende album is de nieuwe single 'The Thin Line'.

VIDEOCLIP

De nieuwe videoclip is gemaakt door animatiestudio Studio Locomoto. 'Het is voor iedereen moeilijk om direct te kunnen begrijpen waar het lied over gaat, hoe de band het ziet en om dat vervolgens om te zetten in een animatie. Ze hadden een beperkte tijd, en zijn direct aan de slag gegaan met een storyboard. Ik vind het bewonderingswaardig hoe snel deze gasten het gemaakt hebben', aldus Mario Goossens.

Bekijk nu alvast de videoclip voor 'The Thin Line' hieronder.

00:00
05:38
00:00
03:40

Datum

10 juni 2021

SHARE

NU op KINK

Green Day

21 Guns

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje