Stuur ons een berichtje

Primeur: De nieuwe videoclip van Amber Run - Carousel

Er is een nieuwe videoclip van Amber Run, deze kijk je alleen vandaag exclusief via KINK.nl!

De Britse band Amber Run is lekker bezig! Afgelopen najaar bracht de band haar derde album Philophobia uit en in april zijn ze terug in Nederland voor een show in Paradiso. Afgelopen december kwam de band langs bij KINK, voordat ze het voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome mochten verzorgen, en vertelden ze KINK-dj Tim Op Het Broek over hun aankomende show in Paradiso: "Paradiso one of those historic venues that you grow up hearing about and it's a privilege that we get to play there, we hope people enjoy it."

Wat mensen kunnen verwachten bij een liveshow van Amber Run zie je heel duidelijk in de nieuwe videoclip van de single 'Carousel'. Kijk de video hieronder en proef meteen de sfeer van een Amber Run-show:

Vanmorgen vertelde zanger Joe Keogh aan KINK-dj Michiel Veenstra alles over de net uitgekomen videoclip: de clip laat het tourleven van de band zien van de afgelopen maanden. "I couldn't think of a better place to premiere this video than KINK".

00:00
05:19

16 april staat Amber Run dus in Paradiso, als je na de clip van Carousel ook hyped bent om ze live te zien dan kun je hier kaartjes voor die show kopen! Mocht je tot de show nóg meer Amber Run willen? Dat kan! Ze spraken bijvoorbeeld uitgebreid over hun album Philophobia in Release Rundown met Julia Gieskes. Die verhalen over hun inspiratiebronnen, hun muzikale band met Nederland en wat Philophobia eigenlijk betekent luister je hier terug in de Release Rundown podcast!

Wil je vaker op de hoogte zijn van het nieuwe muziek nieuws? Luister dan elke ochtend naar Kink Start met Michiel Veenstra, van 6-10 uur op KINK.

Datum

5 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

Enjoy The Silence

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje