Stuur ons een berichtje

POM, Royel Otis en Tramhaus nieuw op de KINK Playlist!

Het is oranje boven deze weken, maar mocht je even al het gepraat over voetbal willen ontvluchten, dan heeft KINK 'gewoon' de allerbeste muziek voor je! En ook heel veel nieuwe muziek van bijvoorbeeld POM, Royel Otis en ook Tramhaus!

POM - A GREAT ESCAPE

"Dit nummer beschrijft een persoon die gevangen zit in een negatieve spiraal waarin obsessieve zelfreflectie over het verleden en het benadrukken van alleen de negatieve aspecten van zichzelf samenkomen met het gevoel nog niet klaar te zijn voor verandering in eigen gedrag", aldus POM zelf. "Dit leidt in het nummer tot de conclusie dat jezelf afschermen van de wereld als de enige uitweg voelt". Of, zoals wij het liever zeggen. POM pakt lekker door met nieuwe muziek en dat klinkt wederom erg goed!

ROYEL OTIS - CLAW FOOT

Een week geleden stond deze band uit Australië nog in een stampvolle tent op het Best Kept Secret festival. Vooral hun covers van 'Murder on the Dancefloor' en Cranberries-classic 'Linger' hebben een boost gegeven aan hun populariteit, maar dat de band het niet alleen van hun covers hoeft te hebben bewijzen ze met deze fijne nieuwe single!

SOFT LAUNCH - PIANO HANDS

We hebben er een paar weken op moeten wachten, maar de tweede single van Soft Launch is uit! De groep is de afgelopen tijd flink bezig geweest met het opbouwen van een livereputatie door bijvoorbeeld in het voorprogramma van Declan McKenna te spelen, maar ook door dit te gekke optreden in de KINK Livebunker. Maar nu is het ook tijd om weer nieuwe muziek uit te brengen en die hoor je komende week zeker voorbij komen op KINK!

STONE - QUEEN

Soms spelen bands hun nieuwe muziek eerder live dan dat ze hem uitbrengen. Bij Stone is dat nog niet gebeurd. Dus zelfs als je ze een maand geleden op Vestrock of Sniester hebt gezien, is dit splinternieuw! En wederom fijn. De sound is iets anders dan op vorig werk van de band uit Liverpool, maar dat dit over een paar weken op Rock Werchter de festivalweide in beweging zal brengen, staat nu al vast!

TRAMHAUS - ONCE AGAIN

In dezelfde tent waar Royal Otis een weekend geleden stond, stond ook Tramhaus. En het Best Kept Secret publiek had duidelijk gehoord van de Rotterdamse punkband, want de tent puilde bijna letterlijk uit z'n voegen. En als je dit hoort, dan snappen wij dat ontzettend goed. De band maakt zich op om op 20 september een debuutalbum te releasen en als daar meer van dit op staat, hebben wij er heel veel zin in!

Datum

15 juni 2024

SHARE

NU op KINK

Gaslight Anthem

The '59 Sound

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje