Stuur ons een berichtje

Bart Heemskerk

Please Don't Stop The Music steunt Nederlandse artiesten

Het zijn spannende en onzekere tijden voor Nederlandse artiesten: in een branche waar het normaal gesproken al pittig is om het hoofd boven water te houden, is het door het wegvallen van liveconcerten helemaal spannend. Het nieuwe platform Please Don't Stop The Music wil de Nederlandse muzekscene ondersteunen.

Nu COVID-19 ervoor zorgt dat alle concerten en festivals op zijn minst tot 1 juni, worden afgezegd of verplaatst, worden artiesten meer en meer geconfronteerd met de negatieve financiële gevolgen die dit met zich meebrengt. Met andere woorden: Er worden grote verliezen geleden en de live-industrie is in gevaar. Daarom is Please Don't Stop The Music in het leven geroepen. Een website waar je je favoriete Nederlandse artiesten kunt steunen door het kopen en luisteren van Muziek & Merchandise via hun webshop. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze artiesten straks kunnen blijven optreden.

Initiatiefnemer Steijn Koeijvoets vertelde op KINK meer over hoe het project tot stand is gekomen.

00:00
06:14

Je vindt de site Please Don't Stop The Music hier. Artiesten die ook in het overzicht willen kunnen zich hier inschrijven.

Datum

31 maart 2020

SHARE

Stuur ons een berichtje