Stuur ons een berichtje

Platenlabel breekt met Marilyn Manson om beschuldigingen misbruik

Platenmaatschappij Loma Vista heeft gebroken met Marilyn Manson nadat er maandag verschillende beschuldigingen van seksueel misbruik online verschenen. Het bedrijf laat weten het laatste album van Manson niet meer te promoten en dat er ook geen nieuwe muziek meer van hem zal worden uitgebracht. Ook TV-zender AMC meldt dat Manson wordt verwijderd uit een geplande uitzending van de horrorserie Creepshow.

De aantijgingen tegen Manson begonnen met een bericht van actrice Evan Rachel Wood. De actrice, die tussen 2007 en 2010 een relatie had met de zanger laat weten dat hij de man is die haar "jarenlang gruwelijk heeft misbruikt". Een dag na de post van Wood kwamen ook andere vrouwen uit de Amerikaanse kunst- en entertainmentwereld met een verklaring over misbruik naar buiten.

 

Manson zelf spreekt op zijn Instagram de aantijgingen tegen. "Mijn kunst en leven zijn lange tijd magneten voor controversie, maar deze claims zijn verdraaingen van de werkelijkheid", laat de zanger weten. Opmerkelijk detail is dat Manson zelf een paar jaar geleden bandlid Twiggy Ramirez uit zijn band zette wegens soortgelijke aantijgingen.

Datum

2 februari 2021

SHARE

NU op KINK

War On Drugs

Pain

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje