Stuur ons een berichtje

Pinkpop en Vestrock maken hun line-ups compleet

Twee festivals maken vandaag de laatste namen voor komende zomer bekend. De line-ups van Pinkpop en Vestrock zijn vanaf nu compleet voor 2023!

PINKPOP

Met het toevoegen van 16 nieuwe acts staat de teller voor Pinkpop 2023 op 62 acts en is het programma voor deze zomer compleet! O.a. Altin Gün, DeWolff, SONS, DMA's, Orange Skyline en Robin Kester komen naar Landgraaf deze zomer. Andere namen die aan de Pinkpop line-up zijn toegevoegd vandaag: Bente, Goldkimono, ADF Samski, en Trousdale op de vrijdag, en op zaterdag Daði Freyr, Zwangere Guy, Prins S. en De Geit, blackwave., Hot Milk en The Big Moon. 

VESTROCK

Robin Kester zit naast Pinkpop ook bij de laatste twintig namen waarmee de organisatie van het Zeeuwse festival Vestrock zijn programma vandaag rond maakt. Ook Maan, Gladde Paling, The Native, Indigo Pastel, Gin Juice, Caiva, Jrd, Jake Whiskin, Michel De Hey, Cronin, Doctor Millar, Alta Luna, Rosann, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Herman Brusselmans, Newton B2B BULC, Vera Grace en Love2dance zullen van de partij zijn.

Dit jaar heeft Vestrock vier podia: Main Stage, Tent, De Kapel en (op veler verzoek terug van weggeweest) Silent Stage! Op die stage zie je de VESTROCK University die een educatief programma biedt en sprekers zoals Herman Brusselmans, 'de mooie middelbare oppergod van de Vlaamse
letteren’ ontvangt. 

Datum

16 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Goo Goo Dolls

Iris

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje