Stuur ons een berichtje

Pinkpop, Down the Rabbit Hole en Best Kept Secret: afgelasting verwacht, maar wel heel zuur

Het verbod op concerten en festivals tot 1 september kwam niet meer als een verrassing, maar nu het definitief is is het wel heel zuur, zo reageren Maurits Westerik van Best Kept Secret, Ide Koffeman van Down the Rabbit Hole en Niek Murray van Pinkpop op KINK.

REACTIE PINKPOP

"Aan de ene kant opluchting dat we eindelijk weten waar we aan toe zijn, maar aan de andere kant zijn we ook heel erg teleurgesteld en aangeslagen dat we dit jaar geen 51e Pinkpop mogen organiseren", aldus Niek Murray. De eerstvolgende Pinkpop is 18 t/m 20 juni 2021.

Of Pinkpop volgend jaar dan ook weer kan uitpakken met de voor dit jaar aangekondigde headliners Red Hot Chili Peppers en Guns N' Roses, is nu nog niet te zeggen. "Nu het verbod er is kunnen we pas echt gaan kijken wat we kunnen doen. Wat zijn de plannen van de artiesten en valt dat te combineren met onze nieuwe datum, daar moeten we nu mee aan de slag".

Met Jan Smeets gaat het weer goed na zijn besmetting met het corona-virus, kan Murray nog melden. "Hij is weer thuis, heeft gelukkig weinig last gehad en bemoeit zch overal weer mee".

Je kunt het gesprek met Niek Murray hieronder beluisteren.

00:00
07:13

REACTIE BEST KEPT SECRET

"Er is een krater in de muziekzomer van 2020 geslagen", aldus Westerik. "Het gaat nu, maar ik heb er wel enigszins onrustig van geslapen". De eerstvolgende editie van Best Kept Secret is op 11 t/m 13 juni 2021. Je kunt het gesprek met Maurits Westerik hieronder beluisteren.

00:00
03:54

REACTIE DOWN THE RABBIT HOLE. 

Ide Koffeman van Down The Rabbit Hole reageerde verslagen. 'We wisten het al, maar als het dan definitief is komt het exrra hard binnen.'  De tickets zijn geldig voor het volgend jaar en hij sprak rechtstreeks tegen de mensen die dit jaar van plan waren om naar Down The Rabbit Hole te komen. 

00:00
07:36

Datum

22 april 2020

SHARE

NU op KINK

Caesar

Before My Head Explodes

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje