Stuur ons een berichtje

Peter ging naar Tool in New York

KINK mocht kaarten weggeven voor het concert van Tool in Brooklyn, New York. Wij vroegen aan jou om een gave marketingTOOL te bedenken en uit te voeren voor KINK! Na een spannende race, met enorm veel creatieve inzendingen won uiteindelijk Peter. Peter had zijn bus waar hij het hele land mee rondrijdt vol geplakt met enorme KINK-stickers. Ook overal waar hij kwam plakte hij stickers op en deelde deze uit. Op 19 november was het dan zover het concert van Tool in New York! Maar hoe heeft Peter het eigenlijk gehad?

Tim Op het Broek belde met winnaar Peter over zijn reis naar Brooklyn. Nog nooit eerder waren Peter en zijn vrouw in New York geweest. Daarom besloten ze er twee dagen extra voor te plakken zodat de twee ook nog de kans hadden om de stad een beetje te verkennen. Al snel hadden ze last pijn-in-de-nek-syndroom van het continu om hoog kijken.

Mike in New York

Onderweg naar Barclays Centre waar het concert plaatsvond kwam hij bij het stoplicht wel een heel verassend persoon tegen, namelijk Mike die ook mee had gedaan aan de marketingTOOL actie. Mike had zijn ramen volgeplakt met enorme posters (waar zijn vrouw en buren niet heel erg blij mee waren). Helaas won hij niet de tickets voor Tool, maar Mike zijn baas vond echter wel dat hij dit had verdiend. Dus volledig op kosten van de baas vloog Mike ook naar New York om het concert van Tool toch bij te wonen. Wie wil nou niet zo’n baas?!

Tool in New York

Ook vertelde Peter dat er echt wel een verschil zit tussen het bezoeken van een concert in Nederland en één in Noord-Amerika. Zo was de zaal volledig met stoelen ingedeeld. Waar in Nederland iedereen bij binnenkomst naar voren rent om een plekje te bemachtigen hadden alle bezoekers in het Barclays Centre een gereserveerde stoel. Nu horen we je denken: zitten bij een Tool concert? Nee hoor, dat gebeurde echt niet volgens Peter. Natuurlijk gaat iedereen staan, maar wel allemaal bij hun eigen stoel. Over de show van Tool zegt Peter dat het bijna betoverend was. Met een andere setlist dan toen in Nederland en Peter zijn favoriete nummer was het concert onvergetelijk!

Beluister hieronder het gesprek terug!

00:00
00:00

Datum

29 november 2019

SHARE

NU op KINK

Snow Patrol

The Beginning

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje