Stuur ons een berichtje

Personal Trainer

Personal Trainer, Blaudzun en Jake Bugg, dit zijn de nieuwe toevoegingen op KINK!

De jaren 00 laten we inmiddels weer even in het verleden, want na een week zeroesnostalgie hebben wij wel weer zin in een heleboel nieuwe muziek! En die is er in overvloed. Zo zetten we de nieuwe van Personal Trainer, Blaudzun, Jake Bugg en meer op de playlist! Check hieronder alle nieuwe toevoegingen.

PERSONAL TRAINER - ROUND

Er is direct goed nieuws over Personal Trainer. We weten inmiddels namelijk dat het nieuwe album 2 augustus uit komt en dat de titel Still Willing is. Ook weten we dat de single 'Intangible', die je al vaker op KINK voorbij hebt kunnen horen komen op de plaat staat en dat er deze fijne tweede single is met een bijzondere videoclip. De hoofdrol wordt namelijk vertolkt door een sinaasappel!

BLAUDZUN - SHADES

Van Blaudzun weten we al langere tijd dat er een nieuw album aankomt dit najaar. 'Dreamers' heb je namelijk al kunnen horen op KINK en nu krijgen we wederom een nieuw voorproefje van het album, waarmee Blaudzun begin volgend jaar een clubtour door Nederland en België zal doen. 18 oktober komt het nieuwe album uit en tot die tijd kunnen we genieten van deze nieuwe single!

CLOUD CAFE - PERFECTION SALAD

Een jaar geleden tipte wij deze band al als KINK Future Icon. Ze speelde ook al in het voorprogramma van Wolf Alice en nu hebben ze het debuutalbum aangekondigd! Ook waren de bandleden ineens student af, ging de relatie van frongvrouw Tara uit en overviel het leven ze "als een lawine". Een lawine die uiteindelijk leidde tot deze 'Perfection Salad'!

JAKE BUGG - ZOMBIELAND

Ooit werd hij vergeleken met Bob Dylan, maar na uitstapjes naar de bluesrock, dance en pop bleek Jake Bugg vooral zichzelf. En dus doet Jake ook waar hij zelf zin in heeft en inmiddels komt daar ook weer een elektrische gitaar bij kijken! Later dit jaar komt ook hij met een nieuw album en hij staat op 13 november in de Melkweg in Amsterdam!

J. BERNARDT - DON'T GET ME WRONG

J. Bernardt zou je kunnen kennen als de helft van Balthazar. Maar Jinte Depres, zoals hij echt heet, kan ook solo prima uit de voeten. De heren van Balthazar besluiten met regelmaat om zich even te focussen op hun eigen werk en bij J. Bernardt heeft dat inmiddels geleid tot een nieuw album, met daarop deze fijne single!

BLACK LEATHER JACKET - UNITY

Nog meer moois uit België! Vier jaar lang was het stil rondom Black Leather Jacket, maar vorig jaar waren ze er ineens weer. Er kwam nieuw werk, er waren verschillende optredens en daarna begon het angstzweet bij fans toch een beetje uit te breken. Want moesten ze nou weer een paar jaar wachten totdat de band van zich zou laten horen? Gelukkig blijkt dat niet zo te zijn, want er is een nieuwe single!

THE HOWL & THE HUM - SAME MISTAKE TWICE

Tot slot eentje waar wij heel lang op gewacht hebben. Het album Human Contact heeft bij ons lang op repeat gestaan namelijk met tracks als 'Hall of Fame' en 'Hostages'. Nu is de Britse band eindelijk terug met de aankondiging van een nieuw album. 6 september zal het uitkomen en deze titeltrack is het eerste geluid wat de band van die plaat laat horen!

Datum

25 mei 2024

SHARE

NU op KINK

Liquido

Narcotic

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje