Stuur ons een berichtje

Pearl Jam lanceert campagne 'PJ Votes 2020'

Op dinsdag 3 november zijn de Amerikaanse verkiezingen. Pearl Jam wil graag dat hun landgenoten massaal gaan stemmen en lanceert daarom de campagne 'PJ Votes 2020'.

PEARL JAM 

Pearl Jam zet zich al sinds hun beginjaren in voor de politieke situatie in het land, maar deze verkiezingen gaat de band een stap verder. Volgens Eddie Vedder zijn het de belangrijkste verkiezingen in de geschiedenis van het land. De band roept iedereen op om dit jaar hun stem uit te brengen via de mail. Dit laatste natuurlijk in verband met de coronacrisis. Pearl Jam moedigt haar fans aan om mee te doen met hun initiatief, waarbij ze deze volgende 3 belangrijke stappen volgen:

1. Vote by mail

2. Recruit three friends 

3. Don't wait. 

EDDIE VEDDER INSTAGRAM 

Eddie Vedder ging er zelfs voor op Instagram. Eddie Vedder: 'Join us by voting by mail- something our band has been doing for almost three decades, since we began touring in 1992. It's safe, it's easy, and it's secure'. 

Op zijn Instagram geeft hij stapsgewijs een uitgebreide uitleg, waardoor het eigenlijk voor iedereen wel duidelijk moet zijn. Reden genoeg om Pearl Jam en Eddie te volgen en voor de Amerikanen hopelijk genoeg reden om te gaan stemmen. 

Datum

16 september 2020

SHARE

NU op KINK

Simple Plan

Your Love Is A Lie

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje