Stuur ons een berichtje

Patti Smith komt met nieuwe versie van People Have The Power

Patti Smith, R.E.M.'s Michael Stipe en vele andere artiesten hebben samengewerkt voor een nieuwe versie van Smith's ‘People Have The Power’. Deze nieuwe versie heeft een heel duidelijke boodschap: 'Vote'.

De video werd online gezet voor de zesde verjaardag van Pathway to Paris, een non-profitorganisatie mede opgericht door de dochter van Patti Smith, Jesse Paris Smith. De release van de video valt ook samen met Climate Week NYC.

Andere artiesten die meedoen zijn onder meer Cyndi Lauper, Tony Hawk, Stella McCartney, Yeah Yeah Yeahs ‘Nick Zinner en The Strokes‘ Nikolai Fraiture.

VOTE 

De video heeft eigenlijk maar een simpele en duidelijke boodschap: 'VOTE'. Deze boodschap is onder andere gericht aan de Amerikanen, om hun stem te laten gelden in november. Maar het is ook een boodschap naar de hele wereld, om hun stem te laten gelden tijdens lokale verkiezingen, wanneer deze ook zijn. 'Stem vaak en altijd, in je land, stad of gemeente. In je school. Stem om iets te kiezen, of om tegen iets te zijn'. 

Datum

23 september 2020

SHARE

NU op KINK

AC/DC

Thunderstruck

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje