Stuur ons een berichtje

ONTDEK MEER OP KINK INDIE: LUCY GAFFNEY, BLOXX, CLASSIC WATER EN GIRLSGIRLSGIRLS

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe muziek? Zoek niet verder en zet KINK INDIE aan! Op dit themakanaal hoor je 24/7 de beste nieuwe muziek (en indieclassics om mee te zingen). Welke nieuwe muziek je er hoort, lees je hier.

BEABADOOBEE - LAST DAY ON EARTH

Het debuutalbum van Beabadoobee 'Fake It Flowers' is nog geen jaar oud en nu is er al een nieuwe EP op komst en met hulp van niet de minste: Matt en George van The 1975 hebben haar geholpen en dat hoor je al op de nieuwe single 'Last Day On Earth'.

BLOXX - EVERYTHING I'VE EVER LEARNED

Ook van Bloxx is het debuutalbum nog geen jaar oud, en ook van die band is er nu al nieuwe muziek en voor de videoclip is de band terug gegaan naar school.

INHALER - CHEER UP BABY

En over debuutalbums gesproken: eindelijk is de debuutplaat van Inhaler aangekondigd. Het album zal It Won't Always Be Like This gaan heten en komt in juli uit.

LUCY GAFFNEY - STAR SIGN LOVER

De vorige twee singles van Lucy Gaffney waren ook al veelvuldig te horen op KINK INDIE, en Star Sign Lover zal ook zeker vaak voorbij komen. Er wordt gemikt op een show in Nederland tijdens Eurosonic Noorderslag 2021. Wij kunnen niet wachten!

LAURAN HIBBERD & LYDIA NIGHT - HOW AM I STILL ALIVE?

Lauran Hibbard en Lydia Night van The Regrettes zijn al tijden fan van elkaar en goed bevriend en dat resulteert nu in de eerste gezamelijke single: 'How Am I Still Alive?' die al flink online beluisterd wordt.

TEDDY'S HIT - COMPARING MATERIALS

Het debuutalbum van Teddy's Hit is uit, op het label van Tim Knol en eerder was Suffer al vaak te horen op KINK INDIE. De nieuwe single heet Comparing Materials en is misschien nog wel beter!

CORELLA - MONDAY

Ze worden getipt als 'The Next Big Thing' uit Manchester. Joel, Ben, Jack en James, oftewel Corella. Na lang geteased te hebben kwam eindelijk hun nieuwe single 'Monday' uit!

LOLA WILD - MIRABELLA

Lola WIld is een nieuw duo uit Londen en ze omschrijven hun muziek zelf als dat Quentin Tarantino samen met Beach House muziek zou maken. Filmisch goed!

CESAR QUINN - AMBER

Cesar Quinn komt uit muziekstad Gent, en maakt het Belgsische antwoord op de jazz-scene in Londen. De muziek versmelt genres als jazz, indie en post-punk tot één geheel.

GIRLSGIRLSGIRLS - HARVEST ME

Het nieuwe pop-punk geluid uit Nederland! De band GirlsGirlsGirls heeft samen met Stefan Bonestroo van Bony Macaroni gewerkt aan deze single, waar zelfs een game bij hoort! Te spelen via de website van de band.

PIXEY - THE MERSEY LINE

De debuutEP van Pixey is uit en daarvan kwam al KINK hits als Electric Dream en Just Move. Nu is er ook een videoclip gemaakt bij de track The Mersey Line.

BEACH RIOT - SOFA SURFER

De Engelse kuststad Brighton BARST van de nieuwe bands. Niet zo gek, aangezien normaal elk jaar daar het The Great Escape festival georganiseerd wordt, vol nieuwe muziek. Beach Riot is 1 van die nieuwe bands uit de stad.

LUWTEN - SLEEVELESS

Na de EP Door van afgelopen jaar komt over een maand het langverwachte tweede album van Luwten uit waarvan Sleeveless de nieuwe single is. 

CLASSIC WATER - PARADISE

Het album van de Nederlandse band Classic Water is opgenomen in een 14e eeuwse boerderij in Zweden en geproduceerd en opgenomen met Stacy Parrish (T Bone Burnett, Alison Krauss & Robert Plant). Het album is inmiddels uit en Paradise is de nieuwe single.

TESSEL - CINEMA

De Utrechtse band Tessel is de afgelopen weken veel nieuwe muziek de wereld aan het inslingeren. Nu ook deze samenwerking met Amber Arcades, die ook uit Utrecht komt. Om toch, ook in lockdowntijden, een beetje het bioscoopgevoel te krijgen!

Datum

28 maart 2021

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje