Stuur ons een berichtje

Ode aan de PUNK, Joy Division en Chris Cornell op KINK DNA CLASSICS

De komende dagen hoor je op KINK DNA CLASSICS twee speciale themauitzendingen. Op vrijdag 15 mei hoor je twee uur lang de beste punk en maandag 18 mei is er een speciale Joy Division uitzending ter nagedachtenis aan Ian Curtis - wie 40 jaar geleden overleed.

NEVERMIND THE BOLLOCKS HERE'S THE BEST PUNK

Op vrijdag 15 mei hoor je tussen 14:00 en 16:00 uur twee uur lang de beste Punk op KINK DNA CLASSICS. Ultrakorte tracks uit de tijd van No Future en DIY. Maar ook pretpunk uit de 80's en 90's. Anarchisme en platte humor, twee uur lang op KINK DNA CLASSICS. Het station dat voor één dag met een veiligheidsspeld aan elkaar hangt. 

Zaterdagavond 16 mei tussen 19:00 en 21:00 zullen we deze special herhalen voor als je vrijdag het helaas hebt gemist. 

JOY DIVISION SPECIAL

Verder is het maandag 18 mei 40 jaar geleden dat Ian Curtis van Joy Division overleed. Tussen 19:00 en 20:00 hoor je die dag op KINK DNA CLASSICS een special rondom Joy Division. KINK-dj Tim Op het Broek spreekt met Marc Schoorl, de schrijver van het nieuwe boek Ode aan Joy Division

SOUNDGARDEN LIVE CONCERT

Ook is het maandag 18 mei drie jaar geleden dat het machtige stemgeluid van Chris Cornell ploseing stopte. Op KINK DNA CLASSICS hoor je die dag tussen 20:00 en 21:00 uur het beste van Soundgarden live en Chris Cornell solo.

KINK DNA CLASSICS

Naast KINK is er ook KINK DNA CLASSICS, 24 uur per dag de beste alternative classics uit 70's, 80's, 90's en 00's.De muziek uit je jeugd, de muziek die de weg baande, de muziek die wars was van conventies. Nirvana, David Bowie, Arctic Monkeys, Blur, Radiohead, Tool, Beck, Joy Division: je hoort ze allemaal op KINK DNA CLASSICS. Het themakanaal is te beluisteren via kink.nl, de KINK-app en Tunein. 

Datum

14 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Vices, The

Gold

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje