Stuur ons een berichtje

Nog honderden mensen nodig voor festivalzomer

We gaan er inmiddels wel van uit dat de zomer van 2022 de zomer gaat zijn waar we al zo lang naar uitkijken. De terugkeer van concerten en festivals lijkt namelijk steeds zekerder te worden! Alleen zijn er door de coronacrisis een hoop mensen uit de evenementenbranche gestapt, waardoor er nu een behoorlijk personeelstekort is. En daarom starten 12 partijen, waaronder Mojo, vandaag met een campagne!

"We zoeken nog een paar honderd mensen voor de festivalzomer." Dat zei Mojo-directeur Ruben Brouwers vanmorgen tegen KINK-dj Michiel Veenstra in de KINK Start. "Van mensen die in de opbouw van evenementen werkzaam kunnen zijn, tot mensen die in de beveiliging kunnen werken." En daarom is vandaag de website festivalbanen.nl online gegaan!  "De afgelopen twee jaar hebben veel mensen de branche verlaten, of tijdelijk verlaten", legt Brouwers uit. "En we hebben ook niet kunnen laten zien hoe super leuk het is om in deze branche te werken, en daarom lanceren we de campagne. Gewoon laten zien dat we er weer zijn en dat je echt een leuke en goede baan kunt vinden in deze branche."

HAMBURGERS BAKKEN OP LOWLANDS

Brouwers zelf is al jaren actief in de branche en erg enthousiast. En natuurlijk is hij als directeur van Mojo hogergeplaatst dan bijvoorbeeld een hamburger bakker op Lowlands, maar "Ik ben zelf ook zo begonnen", aldus Brouwers. "Dus ik heb een lange cariére gehad en het is echt onwijs leuk. Je werkt in hele leuke teams, je bent met een super leuk project bezig, je bent aan het bedenken en aan het creeëren. En als het dan uiteindelijk staat, dan denk je wauw! Dit hebben we toch maar mooi neergezet."

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden en een cariére-switch overwegen, check dan festivalbanen.nl!

00:00
03:52

Datum

14 februari 2022

SHARE

NU op KINK

The Streets

Dry Your Eyes

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje