Stuur ons een berichtje

Nieuwe namen voor Here Comes The Summer

Here Comes The Summer, de voorjaarseditie van Into The Great Wide Open, heeft nieuwe namen toegevoegd aan de lineup. Ondermeer KOKOROKO, Canshaker Pi en I Am Oak komen naar Vlieland.

De Londense jazz- en afrobeatformatie KOKOROKO raakte vorig jaar tijdens Into The Great Wide Open verslingerd aan Vlieland en maakt nu dus een snelle terugkeer. All We Are nodigt ook uit tot voorzichtig dansen, zij het geïnspireerd door 90s R&B en post-punk uit de jaren tachtig. Orkesta Mendoza, het project van Calexico-pianist Sergio Mendoza, laat zien dat Amerikaanse rock-'n-roll geenszins vloekt met Latijns-Amerikaanse cumbia en jazz. 

Canshaker Pi, welbekend op Vlieland, komt naar het eiland met Okay Decay, een (voorlopige) zwanenzang vol gitaarliedjes in de traditie van Pavement. De alt-folk en slowcore van I am Oak lijkt haast gemaakt voor het bospodium en PAARD. is een nieuwe Belgische parel die met gestrekte draf de podia bestormt met zijn mix van nu-jazz, funky krautrock en old school hiphopbeats. 

Daarnaast presenteert kunstenares Julia Janssen haar project 0.0146 seconds, een collectieve voorleesperformance die fungeert als actie tegen de uitbuitende werking van de dataeconomie. Voor de jonge bezoekers presenteren we weer allerhande kinderkunstprojecten, waarmee zij hun eigen festival vorm kunnen geven. 

Here Comes The Summer vindt van 1 tot en met 3 mei plaats op Vlieland.

Datum

11 maart 2020

SHARE

NU op KINK

Bettie Serveert

Tom Boy

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje