Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van The 1975, Biffy Clyro, Five Finger Death Punch en Joe Keery!

De afgelopen dagen werden we getrakteerd op heel veel nieuwe muziek en aankondigingen. Zo lijkt er nieuwe muziek aan te komen van The 1975, Biffy Clyro, Five Finger Death Punch en heeft nog een Stranger Things acteur een lekker nummer uitgebracht.

The 1975 verwijdert alle social media na het plaatsen van geheimzinnige afbeelding

Op de verschillende social media kanalen van The 1975 verscheen gisteren een afbeelding, die waarschijnlijk iets te maken heeft met het komende album Notes On A Conditional Form. Op de foto staan briefjes in verschillende talen, waar je op de bovenste kan lezen: WAKE UP! Snel deze afbeelding checken zit er niet meer in want The 1975 heeft al hun social media accounts verwijderd of inactief gemaakt. Krijgen we dan eíndelijke nieuwe muziek van de band te horen?

Biffy Clyro blijft maar doorgaan!

Biffy Clyro is al een tijdje lekker bezig en is zeker nog niet van plan om het werk stil te leggen. Na een album en een film dit jaar, is de band alweer bezig met een nieuw album, wat een hard gitaaralbum gaat worden. Er is nog geen release date en het album is nog een work in progress, maar de band hoopt het album de komende maanden af te ronden. Voor de nieuwe plaat werkt de band samen met producer Rich Costey. Hij werkte ook al samen met Muse voor Black Holes And Revolations. Dat belooft veel goeds!

Five Finger Death Punch wil geen deadline stellen, maar begin 2020 is het doel

Dit jaar gaat Five Finger Death Punch op tour door Amerika samen met Three Days Grace, Bad Wolves en Fire From The Gods, maar de band wil volgend jaar ook een nieuwe plaat uitbrengen. Ivan Moody zei hier over: “ik wil niet dat er een deadline ligt. Ik wil dat het af is, als het af is. Ik wil het wel graag begin van 2020 uitbrengen. Dat is mijn persoonlijke doel.”

Stranger Things acteur brengt track uit

Joe Keery, oftewel, Steve ‘The Hair’ Harrington heeft nieuwe muziek uitgebracht. Ook al voordat zijn acteer carrière van de grond steeg was Joe al muzikant. Met zijn nieuwe project Djo bracht hij de song Roddy uit en deze klinkt eigenlijk erg lekker!

Datum

24 juli 2019

SHARE

NU op KINK

Phoenix

Tonight (ft. Ezra Koenig)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje