Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van o.a. The Murder Capital en The Indien hoor je bij KINK!

Behoefte aan wat verse nieuwe muziek? Er komt genoeg moois uit! Deze week voegen we tracks van The Murder Capital, Bon Iver, The Indien, en Kingfishr toe aan de KINK Playlist!

THE MURDER CAPITAL - CAN’T PRETEND TO KNOW

Naast Fontaines D.C. en IDLES zit The Murder Capital bij hetzelfde groepje nieuwe postpunkbands dat de afgelopen jaren is opgestaan. Na ruim een jaar niks komen ze nu met nieuwe muziek die ze in Los Angeles hebben opgenomen met producer John Congelton. 'Can’t Pretend To Know' is het eerste dat we van dat nieuwe werk te horen krijgen, en belooft veel goeds! In Amsterdam hadden we bij de KINK Presents show van Nick Cave een ander voorprogramm, maar mocht je naar zijn show in Antwerpen gaan eind deze maand, dan staat The Murder Capital daar wél in het voorprogramma.

 

BON IVER - S P E Y S I D E

In 2019 kwam het meest recente album van Bon Iver uit. i,i stond symbool voor de herfst, na andere albums die al voor de lente, zomer en winter symbool stonden. En nu, wat wordt het thema van hun 5e plaat? Dat weten we met deze nieuwe single 'S P E Y S I D E'... nog niet. Er komt namelijk een EP aan met daarop vier nummers. SABLE verschijnt op 18 oktober. En tot die tijd hebben we deze hele fijne single alvast toegevoegd aan de KINK playlist!

THE INDIEN - DANCING ON MY FEELINGS

Afgelopen maart bracht The Indien (10 jaar na hun oprichting) hun debuutalbum uit. In april pakten ze het KINK Kroonjuweel (de hoogst genoteerde nieuwe track in de KINK NL Top 100), en inmiddels zijn we een halfjaar verder en werd het tijd voor nieuwe muziek! Dit najaar doet The Indien het voorprogramma voor DI-RECT en ook voor Krezip, en daarnaast staat er een eigen tour op de planning langs o.a. Heerlen, Groningen, en Utrecht. Ga jij naar een van die shows volgende maand? Oefenen met meezingen op 'Dancing On My Feelings' kan door KINK te luisteren!

KINGFISHR - I CRIED, I WEPT

Het zou kunnen dat jij de Ierse indie-folkband Kingfishr afgelopen zomer gezien hebt op Glastonbury,  Down The Rabbit Hole, of Rock Werchter. Nu zijn ze terug met een nieuwe single: 'I Cried, I Wept'. Dat klinkt verdrietig, maar de muziek is juist lekker up-tempo en dansbaar! De band omschrijft het nummer zelf als een verkenning van persoonlijke offers en de vraag of die uiteindelijk iets betekenen.

Datum

7 oktober 2024

SHARE

NU op KINK

AC/DC

You Shook Me All Night Long

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje