Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van o.a. The Cure en Sports Team hoor je bij KINK!

De herfst is nu écht begonnen, en de nieuwe releases vallen als blaadjes van de bomen! Vanaf nu hoor je fijne nieuwe tracks van The Cure, Sports Team, Mood Bored, Meltheads, en Isaac Gracie bij KINK.

THE CURE - ALONE

Het is de eerste The Cure single sinds 16 jaar! De oplettende concertganger had hem hier en daar al eens live gehoord, maar nu is 'Alone' van The Cure officieel uit! Het is de single van een nieuwe plaat die in november verschijnt en Songs Of A Lost World gaat heten. Twee weken geleden werd de hoop van veel fans al gewekt toen sommigen cryptische ansichtkaarten ontvingen die leken te bevestigen dat het album, zoals al lang werd gespeculeerd, er dan nu echt aan ging komen.

 

SPORTS TEAM - CONDENSATION

Op 28 februari komen de vrienden van Sports Team met hun nieuwe plaat Boys These Days, en deze single 'Condensation' is in ieder geval al heel fijn! Funky baslijntjes, een piano erbij, en dan zijn we weer lekker terug in de 80's en 90's!

 

MOOD BORED - WAKE ME UP WITH YOU

‘Wake Up With You (WUWU)’ is het eerste dat we horen van de tweede EP waar Mood Bored op 21 februari mee gaat komen: Too Much?. Frontvrouw Myrthe: “Wake Up With You (WUWU)” is een van onze allereerste nummers en we spelen het al sinds ons eerste optreden. Het is een lied over de worstelingen die je ervaart wanneer je verliefd wordt op iemand nieuw. Het is eng en moeilijk om toe te geven, vooral in deze tijd, maar het enige wat je wilt, is deze persoon zien. Je bent bang om iets verkeerds te zeggen of jezelf voor schut te zetten, maar tegelijkertijd wil je volledig gekend en geliefd worden.”

MELTHEADS - HAPPINESS SUITS YOU

De Belgische band Meltheads is gelukkiger dan ooit! En nu maken ze ons allemaal net zo gelukkig met hun nieuwe track ‘Happiness Suits You’. Als je dit geluid live zou willen meemaken: de band komt in december naar Groningen, Den Haag, Nijmegen, en Utrecht!

ISAAC GRACIE - SLIDE

Isaac Gracie is terug na een paar jaar uit de spotlights te zijn gestapt. Eerder was er al 'for you, patiently', en nu is 'slide' de tweede single deze maand. Nog meer komt er volgende maand aan: Waste of Shame is de EP die op 18 oktober uitkomt.

 

Datum

28 september 2024

SHARE

Tags

#The Cure

NU op KINK

AC/DC

You Shook Me All Night Long

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje