Stuur ons een berichtje

Kit Monteith

Nieuwe muziek van o.a. Razorlight, en Yannis & The Yaw ontdek je bij KINK!

Geen zomervakantie voor Blossoms, Razorlight, Yannis & The Yaw, The Lathums, of Sunflower Beam! Die zijn hard aan het werk en hebben stuk voor stuk fijne nieuwe tracks uitgebracht die wij met liefde toevoegen aan de KINK playlist.

BLOSSOMS - PERFECT ME

In september komt hun vijfde album Gary, en dit is daarvan alweer de derde single die de band uit Stockport ons daarvan laat horen! Retro vibes die zo op de soundtrack van Stranger Things hadden gepast! Check 'Perfect Me' hieronder, of luister naar KINK waar we 'm vanaf nu ook draaien!

 

RAZORLIGHT - SCARED OF NOTHING

Voor het eerst sinds 2008 is Razorlight weer terug in de originele samenstelling! En in die samenstelling zijn zanger Johnny Borrell, gitarist Bjorn Agren, drummer Andy Burrows and bassist Carl Dalemo bezig met een album dat Planet Nowhere gaat heten, en uitkomt op 25 oktober. En de eerste single nu de band weer samen is heet 'Scared Of Nothing' en hoor je vanaf nu bij KINK!

YANNIS & THE YAW - RAIN CAN’T REACH US

De frontman van Foals heeft die band voor nu even op pauze gezet en focust zich op zijn soloproject. Yannis Philippakis was al een tijdje bezig met het idee van Yannis & The Yaw, en inmiddels heb je de eerste singles die daaruit voortvloeiden al voorbij horen komen bij KINK. Samen met de inmiddels overleden jazzdrummer Tony Allen nam hij het album Lagos Paris London op dat op 30 augustus uit zal komen. En tot die tijd is er een volgende single: 'Rain Can't Reach Us'.

THE LATHUMS - NO DIRECTION

The Lathums zijn terug! En there's no direction but up! In de videoclip bij hun nieuwe track 'No Direction' ziet alles er redelijk doods en grijs uit, maar qua sound is niets minder waar! Een vrolijke energieke zomerse gitaartrack, die we graag aan onze playlist toevoegen.

SUNFLOWER BEAM - SHAKE

Sunflower Beam heeft de titeltrack van hun EP Shake uitgebracht. Die EP komt in september, en de single 'Shake' is er dus nu al, en die klinkt heel fijn! Iets minder luchtig dan we van de band gewend waren, en een stukje steviger en harder. Benieuwd hoe dat dan precies klinkt, check 'Shake' hieronder:

Datum

27 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Deep Blue Something

Breakfast At Tiffany's

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje