Stuur ons een berichtje

Nieuwe muziek van o.a. MGMT, en Yard Act hoor je nu bij KINK

Van de terugkeer van MGMT, tot de fijne gitaren van Yard Act, en van de verbazing van Thames tot de Belgische herfstliefde van Isaac Roux. Er is weer genoeg fijne nieuwe muziek bij KINK te horen!

YARD ACT - ‘PETROLEUM’

Deze vier jongens uit Leeds zijn lekker bezig! Je hoort Yard Act al een tijdje op KINK, en ook deze nieuwe track 'Petroleum' is weer te gek. Na hun debuutalbum The Overload is het volgend jaar tijd voor Where’s My Utopia? dat op 3 maart zal verschijnen. Mocht je die plaat gaan luisteren, of misschien de band zelfs live willen gaan zien in Paradiso Amsterdam op donderdag 25 april of de dag daarop op vrijdag 26 april in Doornroosje in Nijmegen, dan kun je nu vast oefenen in het meezingen van deze track als je naar KINK luistert! 

THAMES - ‘ASTONISHMENT’

‘Het gaat over hoe verbaasd en verwilderd wij zijn over hoe mensen zo ontzettend lelijk kunnen zijn dat ze oorlog voeren, maar vooral over hoe wij onze goedheid kunnen bundelen om een betere wereld te creëren’, vertelt de band zelf over deze nieuwe single. Mocht jij behoefte hebben aan een flinke verse dosis post-punk? Dan zit je goed bij KINK, want daar hoor je deze 'Astonishment' van Thames!

MGMT - ‘BUBBLEGUM DOG’

Het lijkt haast wel alsof MGMT in de gaten heeft gehad dat we bij KINK deze week ons nieuwe themakanaal KINK 90's hebben gelanceerd, want in de videoclip van hun nieuwe track 'Bubblegum Dog' maakt de band een eerbetoon aan de alternative rock van de jaren 90. “Ben and Andrew are legitimately funny guys, so we were excited they got to really go for it with their acting, paying homage to the eternally moody mid-90’s rock stars they looked up to when they were kids,”, aldus de regisseurs van de clip. En het nummer zelf mag er ook zijn, 5 jaar bleef het stil rondom MGMT maar inmiddels is dit alweer de tweede track van het volgende album waar ze volgend jaar mee gaan komen!

ISAAC ROUX - ‘AUTUMN LOVE’

Hij won De Nieuwe Lichting in zijn thuisland Belgie, en boekte mede daardoor flink wat festivals afgelopen zomer. Maar nu is het herfst, en dat is een seizoen van melancholie en dromerigheid, twee dingen die best wel doorklinken in de nieuwe single van deze Isaac Roux: 'Autumn Love'. Je hoort de track deze week elke avond bij KINK-dj Jasper Leijdens, het is de KINK In Touch 'Tune Of The Week'!

Datum

2 december 2023

SHARE

NU op KINK

Green Day

Boulevard of Broken Dreams

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje